Το Προφίλ μας

Το εργαστήριό μας ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1988, με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού στη διεξαγωγή όλων των ειδών εργαστηριακών εξετάσεων. Εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και στελεχωμένα από κατάλληλα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, τα εργαστήριά μας, με την εμπειρία των 35+ χρόνων λειτουργίας τους, παρέχουν αξιόπιστα αποτελέσματα σε βέλτιστο χρόνο.

Τα Κλινικά Εργαστήρια Παντελής Ξυνιστέρης ΛΤΔ είναι εγγεγραμμένα στο Υπουργείο Υγείας και είναι μέλη του Συνδέσμου Διευθυντών Κλινικών Εργαστηρίων, Βιοϊατρικών και Κλινικών Εργαστηριακών Επιστημόνων (ΣΔΚΕΒΚΕΕ). Από Τον Ιούνιο του 2019 είναι συμβεβλημένα με το Γενικό Σύστημα Υγείας, ΓεΣY.

 

Στόχος μας η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας και αυτός επιτυγχάνεται με τη συχνή αναβάθμιση του εργαστηριακού μας εξοπλισμού, τον εκσυγχρονισμό των μεθόδων που χρησιμοποιούμε και τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας και εξέλιξη των γνώσεών μας.

 

Στο φιλικό περιβάλλον που δημιουργήσαμε, το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας αντιμετωπίζει τα θέματα υγείας των πελατών μας με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό. Διενεργώντας καθημερινά εσωτερικούς ενδοεργαστηριακούς ελέγχους ποιότητας και μηνιαίους εξωτερικούς ελέγχους ποιότητας, το εργαστήριό μας εξασφαλίζει την υψηλή ακρίβεια των αποτελεσμάτων μας.

Τέλος, ένας από τους κύριους στόχους των Κλινικών Εργαστηρίων Παντελής Ξυνιστέρης ΛΤΔ είναι η διαπίστευσή τους με βάση το μοντέλο ποιότητας ISO 15189. Μέσα από τον νέο μας ιστοχώρο μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, καθώς και να συλλέξτε πληροφορίες αλλά και συμβουλές για μια καλύτερη και πιο υγιή ζωή

Address

Δάλι - Γέρι - Αγιά Βαρβάρα

Τηλέφωνο

+357 22 523424

Email

xinisteris@cytanet.com.cy

Scroll to Top